Records d'una època

 

Els camins del Senyor, no són els nostres.

     Jesús ens va dir: " No sou vosaltres els que m'heu escollit, sino que vaig ser jo qui us va escollir a vosaltres, i us he destinat a que doneu fruit i el vostre fruit arreli." (JN 15.16).

     Quan l'any 1952 vaig tenir l'honor i la gràcia d'assistir al Congrés Eucarístic Internacional de Barcelona, estava molt lluny de pensar el què el Senyor em tenia reservat.

     Pocs anys després, a l'estiu de 1960, els Superiors em van destinar a la Comunitat Marianista de la Ciutat Comptal que tot just acabava de fer-se càrrec de la Direcció del Col·legi de Ntra. Sra. del Pilar, que la SEAT havia construït per als fills dels seus productors. Vaig pensar que la meva estada seria breu, però ja fa 44 anys que treballo en aquest barri. Primer al Col·legi del Pilar i a l'Escola d'Aprenents de la SEAT, 15 anys com a rector de Sant Cristòfol i després, 16 anys com a Director de l'Escola Especial "Nostra Senyora de Montserrat", per a nens amb necessitats educatives especials.
Des de l'any 1993, data de la meva jubilació, continuo col·laborant a la Parròquia de Sant Cristòfol i a l'Escola Especial.

     El meu desig és servir i ser d'utilitat fins que el Senyor em jubili definitivament.
A tots els Marianístes i seglars que han col·laborat amb mi en les activitats apostòliques d'aquest barri, els vull expressar el meu sincer agraïment i demano al Senyor que la bona llavor que hem conreat entre tots, ens doni fruits abundants.


                                                              
Celestino Moraza Martínez
         Rector des del 1960 al 1977, director del centre especial "Ntra. Sra. de Montserrat" i actual col·laborador de la parròquia.